..tai pikemminkin laiska bloggaaja. Neulottu kyllä on, noh...jonkin verran. Lähinnä sitä junamatkoilla on tullut neulottua ja niitähän riittää. Tämmöinen huivi syntyi.

Ohje on  Novitasta, tosin tein siitä isomman. Lanka on -et ikinä arvaa mistä- Lidlistä. Todellakin, siellä on välillä tosi kivoja lankoja ja himoitsen niitä aina aika-ajoin. Tuo on tuollaista kivaa lankaa, jossa on kultaisia kimallelankoja mukana. Tekee huivista mun mielestä juhlavan. Tää huivi menee äitille joko äitienpäivälahjaksi tai synttärilahjaksi. Synttärit on tosin vasta syksyllä, mutta onpahan jo valmiina. Lähikuvasta ehkä näkee, kuvion ja lankaa:

Niin ja puikot mulla oli nelosen. Langan vyötteessä oli joku 2.5-3 mutta koska halusin pehmeän huivin niin tein sen isommilla puikoilla. Huiviin tulee vielä luultavasti hapsut, mikäli laiska bloggaaja jaksaa tehdä ne. Malli on käsittääkseni vähän samantapainen kuin Fifi, ja tosi helppo. Toi oli muistaakseni jo kolmas tai neljäs samanlainen huivi (eri langoista tosin muut). Jopa minäkin opin mallin noin nopeasti niin silloin sen täytyy olla helppo.

Kuvien laatu voi olla huonoa. Yritin kyllä ottaa kuvat ikkunan edessä, mutta pilvinen päivä niin ei pahemmin sitä valoa tule. Sitten on myös valmistunut melkein valmiiksi miehelle kynsikkäät. Tosin niistä vielä toinen odottelee tekijää. Innostus lopahti kun ohjeessa minun ymmärtääkseni on väärin toinen puoli. Jos siis ohjeen mukaan tekisin niin tulisi kaksi samankäden kynsikästä. Joten vaatii hieman sovellusta, että teen sen toisen omilla ohjeillani. Nekin yritän sitten laittaa tänne, kun jossain vaiheessa valmistuvat.

Niiin, pitäis varmaan keksiä sitten jotain tekemistä taasen. Mielessä miljoona eri juttua, mutta toteutuksen laita sitten eri. Keskeneräisen tunikan suhteen sanon vaan että hiljaa ;) No se on nyt Hgissä ja minä täällä toisaalla, niin eikös se ole hyvä syy aloittaa uusi työ?! ;) Lankojen suhteen on vaan vähän rajalliset mahdollisuudet, kun ei mulla täällä ole kauheasti lankoja.